Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je za novo generalno sekretarko stranke imenoval Vesno Vuković, ki je do sedaj vodila strankino službo za odnose z javnostmi.

Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je za novo generalno sekretarko stranke imenoval Vesno Vuković, ki je do sedaj vodila strankino službo za odnose z javnostmi.

Kot poudarja nova generalna sekretarka, bodo njeno temeljno vodilo pri delu vrednote stranke, ključna naloga pa tako utrditev položaja Gibanja Svoboda v slovenskem političnem prostoru kot tudi vstop stranke na evropski politični parket.

Skrbela bo za transparentno delovanje stranke ter se zavzemala za krepitev sodelovanja med strankinimi ministri, poslanci, evropskima poslancema, župani, svetniškimi skupinami in članstvom ter za še močnejše sodelovanje koalicijskih partnerjev.

Stranka bo, kot še dodaja Vesna Vuković, vselej prisluhnila državljankam in državljanom: »Prav stik z ljudmi ter posluh za njihove poglede in predloge je ključen za razvoj Gibanja Svoboda. Kar smo obljubili, bomo tudi uresničili

Dosedanja generalna sekretarka stranke in poslanka Svobode mag. Tamara Kozlovič se je, kot je znano, prednostno posvetila oblikovanju zdravstvene reforme, ki je eden najpomembnejših projektov Gibanja Svoboda. Kot predsednica parlamentarnega odbora za zdravstvo bo vodila delovno skupino, namenjeno usklajenemu delovanju, obveščanju in sodelovanju pri izvedbi zdravstvene reforme tudi v okviru državnega zbora. Za njeno delo na položaju generalne sekretarke stranke se ji v Gibanju Svoboda iskreno zahvaljujemo, obema – Vesni Vuković in Tamari Kozlovič – pa želimo veliko uspehov pri njunih novih zadolžitvah.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Urška Klakočar Zupančič ob svetovnem znevu zemlje
Evropska unija je politična in socialna inovacija
Sara Žibrat o posvetovalnem referendumu o gojenju in predelovanju konoplje
Tamara Vonta o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja