Člani podmladka Gibanja Svoboda smo se v preteklih dneh udeležili dogodka European Youth Event (EYE 2023), ki ga je gostil evropski parlament v Strasbourgu.

Člani podmladka Gibanja Svoboda smo se v preteklih dneh udeležili dogodka European Youth Event (EYE 2023), ki ga je gostil evropski parlament v Strasbourgu. Delegacija pod vodstvon kabineta naše evropske poslanke Irene Joveve se je v sklopu dogodka udeležila mnogih delavnic, panelov, debat in predstavitev, katerih glavna tema smo bili predvsem mladi in mladinske problematike, seveda pa so mladi na teh dogodkih direktno participirali – ne le zgolj kot poslušalci, ampak tudi kot voditelji in govorniki.

Dogodek pa nam je poleg omenjenih aktivnosti ponudil še priložnost, da se učinkovito povežemo z ostalimi evropskimi organizacijami, društvi in podmladki ter skupaj naslovimo teme, ki se nam zdijo pomembne. Tovrstni dogodki so za mlade ključnega pomena, saj v delovanje in odločevalske procese vključujejo tudi nas – mlade, za kar si v Gibanju Svoboda Mladi aktivno prizadevamo.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo