Ob turbulentnem dogajanju, ki smo mu priča v zadnjih dneh, ter ob vsestranskih napadih in poskusih rušenja tako vlade kot predsednika vlade, želimo v Gibanju Svoboda Seniorji izraziti našo ...

Ob turbulentnem dogajanju, ki smo mu priča v zadnjih dneh, ter ob vsestranskih napadih in poskusih rušenja tako vlade kot predsednika vlade, želimo v Gibanju Svoboda Seniorji izraziti našo nedvoumno podporo sedanji vladi, vsem članom Gibanja Svoboda in še posebej predsedniku vlade dr. Robertu Golobu, v vseh njihovih prizadevanjih za izboljšanje kakovosti življenja v naši državi. Posebej poudarjamo nujnost izboljšanja medsebojnega razumevanja med koalicijskimi strankami, kar bo ključno za hitrejšo realizacijo načrtovanih reformnih projektov in za odpravo težav, ki so se pojavile zaradi visokih cen ter posledic letošnjih vremenskih neurij in drugih nepredvidljivih dogodkov. Ti projekti so ključni za izboljšanje blaginje in kakovosti življenja vseh državljanov.

V odzivu na spremembe v okolju podpiramo namero po morebitni reorganizaciji ministrstev in vlade, v smeri vitkejše organizacije in bolj učinkovitega delovanja, kar bo omogočilo boljšo usmeritev virov v projekte za hitro obnovo in ukrepe, ki bodo koristili vsem državljanom.

Naša podpora izvira iz iskrenega sočutja in skrbi za blaginjo naše družbe. Verjamemo, da iskreno sodelovanje in spoštovanje različnih stališč lahko bistveno prispevajo k uspehu naših skupnih prizadevanj. V zagovoru konstruktivnega dialoga in sodelovanja vidimo ključ do uspešne prihodnosti, kjer bomo skupaj premagali izzive, ki so pred nami. Naj bo naša enotnost in podpora trden temelj za rast, blaginjo ter enotnost Slovenije.

Hvala vam, da skupaj gradimo boljšo prihodnost, kjer se izkušnje in znanje prenašajo med generacijami, in kjer se vsaka generacija spoštuje in podpira v naši družbi. Skupaj lahko oblikujemo družbo, v kateri se vsak državljan počuti vključenega, in kjer rastemo skupaj.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo