Vabimo vas, da 1 % dohodnine namenite Gibanju Svoboda, politični stranki, ki je na državnozborskih volitvah 24. aprila 2022 dobila izjemno zaupanje državljank in državljanov.

Vabimo vas, da 1 % dohodnine namenite Gibanju Svoboda, politični stranki, ki je na državnozborskih volitvah 24. aprila 2022 dobila izjemno zaupanje državljank in državljanov. V preteklih mesecih je ekipa Gibanja Svoboda dokazala, da to zaupanje upravičujemo z zdravimi vrednotami, učinkovitostjo in poštenim ter trdim delom za napredek naše države in prav to bomo počeli še naprej. So pa za delovanje in razvoj stranke potrebna tudi finančna sredstva.

Zato 142. člen Zakona o dohodnini omogoča, da lahko vsi davčni zavezanci največ 1 % dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo za financiranje splošno koristnih namenov, med drugim tudi za financiranje političnih strank. Ta odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne oziroma davčne obremenitve, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejela naša stranka.

Vsakega finančnega prispevka bomo veseli in vam bomo iskreno hvaležni.

Če se boste odločili 1 % dohodnine nameniti naši stranki, lahko to storite:

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo