Gibanje Svoboda je v času pred evropskimi volitvami na Severnem Primorskem ustanovilo regijski center, ki združuje vse lokalne odbore Svobode na tem območju ter predstavnike mladinske in seniorske sekcije. Srečanja se je udeležil tudi Uroš Brežan, kandidat Svobode za evropskega poslanca, ki izhaja iz tega okolja, ima veliko izkušenj ter prozna prednosti in izzive regije.

V Gibanju Svoboda se zavedamo, da so lokalne teme, predvsem reševanje problemov, s katerimi se srečujejo občanke in občani, izjemno pomembne za razvoj in blaginjo določenega območja. Svoboda s svojo razvejano terensko mrežo zagotavlja povezanost med slovenskim podeželjem in urbanimi središči ter mikro in makro nivoji odločanja.

Poleg Uroša Brežana, ki je tudi poslanec Državnega zbora, so se srečanja udeležili tudi predsedniki in predsednice lokalnih odborov Svobode iz Posočja, Nove Gorice, Šempetra-Vrtojbe, Brd, Kanala, Renč-Vogrskega, Ajdovščine in Cerknega.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo