Gibanje Svoboda je na lanskih lokalnih volitvah v Občini Slovenske Konjice doseglo odličen rezultat, saj smo dobili štiri svetnike

17. aprila smo v Občini Slovenske Konjice ustanovili še Lokalni odbor Gibanja Svoboda Slovenske Konjice. Predsednica lokalnega odbora je postala mag. Vasja Ivančič, ki je profesorica informatike v Šolskem centru Slovenske Konjice – Zreče. V izvršni odbor sta bila izvoljena Gregor Punčuh in Ludvik Vidmar, sekretarka odbora je postala Sergeja Komplet.

Lokalni odbor skupaj z izvoljenimi svetniki predstavlja povezovalno nit lokalnih tem z državnimi in s tem tudi lažje reševanje izzivov, ki so še pred nami.

Predsednica lokalnega odbora mag. Vasja Ivančič je poudarila pomen ustanovitve lokalnega odbora – predvsem za občanke in občane Občine Slovenske Konjice. »Gibanje Svoboda tudi na lokalnem nivoju zagovarja vrednote Svobode. Lokalni odbor skupaj z izvoljenimi svetniki predstavlja povezovalno nit lokalnih tem z državnimi in s tem tudi lažje reševanje izzivov, ki so še pred nami.«

Ustanovitev lokalnega odbora sta pozdravila tudi Urban Kodrič, ki je vršilec dolžnosti generalnega direktorja na Direktoratu za visoko šolstvo na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Vladimir Kukavica, vodja svetniške skupine Gibanja Svoboda v Občini Zreče.

Člani lokalnega odbora so se pogovorili tudi o aktualnih dogajanjih v občini in kratkoročnem načrtu aktivnosti odbora, do naslednje seje pa bo pripravljen tudi načrt dela za leto 2024.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo