Gibanje Svoboda je v ponedeljek, 11. decembra, organiziralo 2. redno sejo Regijskega centra.

Gibanje Svoboda je v ponedeljek, 11. decembra, organiziralo 2. redno sejo Regijskega centra.

Gibanje Svoboda Spodnje Podravje – Štajerska, kamor so povabili tudi kolege iz Regijskega centra Pomurje. Skupaj so govorili o pomembnih nalogah in projektih za vzhodni del Slovenije, med njimi so pomurska obvoznica, razvoj zelenega in trajnostnega turizma, cestna infrastruktura in urgentni center Ptuj.

Predsednik stranke, dr. Robert Golob je zbranim dejal, da »Gibanje Svoboda regijske centre ustanavlja po vsej Sloveniji, saj ima Slovenija veliko občin, načrti in izzivi v lokalnem okolju pa pogosto presegajo občinske meje, zato je povezovanje nujno«.

To ugotavlja tudi predsednik Regijskega centra Spodnje Podravje – Štajerska, Alen Hliš, ki je orisal dosedanje delo centra in izpostavil omenjene projekte, ki so v načrtu. O tem so na srečanju govorili tudi s poslanci Gibanja Svoboda, saj so se seje udeležili Vera Granfol, Tomaž Lah, Tine Novak in podpredsednica stranke, Sara Žibrat, zbrane pa je nagovoril tudi predsednik Gibanje Svoboda Mladi, Matej Grah.

Del Regijskega centra Gibanje Svoboda Spodnje Podravje – Štajerska je tudi Lokalni odbor Gibanje Svoboda Radenci, ki ga v januarju čakajo volitve v občinski svet.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo