31. marca 2023 je v Rogaški Slatini potekal ustanovni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah, ki združuje člane stranke iz občin Šmarje pri Jelšah in Rogaška Slatina ...

31. marca 2023 je v Rogaški Slatini potekal ustanovni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah, ki združuje člane stranke iz občin Šmarje pri Jelšah in Rogaška Slatina.

Za predsednika lokalnega odbora Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah je Izvršni odbor stranke imenoval Davida Stupico. Za sekretarko lokalnega odbora je bila imenovana Aleksandra Krumpak. Zbor članov je izvolil dva člana izvršnega odbora lokalnega odbora. Izvršni odbor Lokalnega odbora Gibanja Svoboda tako sestavljajo predsednik David Stupica, sekretarka lokalnega odbora stranke Aleksandra Krumpak in izvoljena člana Martin Pekošak ter Željko Katalenić. V Lokalnem odboru Gibanja Svoboda Šmarje pri Jelšah so želeli vodstveno ekipo, ki bo operativna in učinkovita, hkrati pa so v Izvršnem odboru predstavniki obeh občin, ki sestavljajo LO Šmarje pri Jelšah.

Predsednik Lokalnega odbora Šmarje pri Jelšah David Stupica je v nagovoru izrazil zadovoljstvo z doseženim rezultatom na lokalnih volitvah, saj so bili kandidati Gibanja Svoboda v obeh občinah izvoljeni občinska sveta. Tako v Občinskem svetu Občine Šmarje pri Jelšah, kot v Rogaški Slatini, ima Gibanje Svoboda tri mesta. Poudaril je še, da si želijo nadaljevati enotno in zagnano delovanje v lokalnem okolju, ki bo doprineslo k pozitivnemu sprejemanju aktivizma in politike v vsakdanjem življenju v dobrobit skupnosti.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo