V torek, 14. februarja 2023, je v Dravogradu potekal 1. uradni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Dravograd. Po ustanovitvi lokalnega odbora v Mestni občini Slovenj Gradec je lokalni ...

V torek, 14. februarja 2023, je v Dravogradu potekal 1. uradni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Dravograd. Po ustanovitvi lokalnega odbora v Mestni občini Slovenj Gradec je lokalni odbor v Dravogradu drugi lokalni odbor na Koroškem.

Izvršni odbor Gibanje Svoboda je na svoji seji 09. 02. 2023 ustanovil Lokalni odbor Gibanje Svoboda in za predsednika Lokalnega odbora imenoval Zvoneta Burja, ki je že pred tem vodil Lokalni Iniciativni Odbor Gibanje Svoboda Dravograd. Novi predsednik lokalnega odbora je za sekretarko odbora imenoval mag. Majo Turičnik. Na zboru članov pa je bila za podpredsednico odbora izvoljena mag. Barbara Turičnik Hudernik.   

Ustanovljen je bil tudi izvršni odbor lokalnega odbora, ki ga sestavljajo predsednik, podpredsednica in sekretarka odbora, član svetniške skupine mag. Dušan Ferenčak in članici mag.  Ivana Mori in član Žarko Tomšič. 

Predsednik lokalnega odbora Zvone Burja je na zboru članov predstavil tudi osnutek delovnega načrta za 2023 ter se ob tem zahvalil članom in tistim, ki so kandidirali na listi Gibanje Svoboda: »Hvala za vaše delo v kampanji. Hvala, da ste se izpostavili ter kandidirali na listi Svobode. Ponujamo vam nadaljnjo sodelovanje in vas vabimo k čim večji aktivaciji v našem lokalnem odboru. Delovali bomo pošteno konstruktivno in v skladu z vrednotami in načeli Gibanja Svoboda.«

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo