Včeraj popoldne so se na ustanovnem zboru zbrali člani Gibanja Svoboda Grosuplje in formalizirali delovanje stranke v Občini Grosuplje. Predsednik Lokalnega odbora Svobode Grosuplje Boštjan Boh ...

V torek, 21.3., popoldne so se na ustanovnem zboru zbrali člani Gibanja Svoboda Grosuplje in formalizirali delovanje stranke v Občini Grosuplje. Predsednik Lokalnega odbora Svobode Grosuplje Boštjan Boh, za voljena člana Izvršnega odbora LO Gibanje Svoboda Grosuplje pa sta bila izvoljena Brane Omahen in Matej Erjavec. Člani stranke v Grosuplju so se seznanili tudi z imenovanjem Nejca Kolmaničiča za sekretarja odbora. Izvršni odbor LO Gibanja Svoboda Grosuplje je potrdil še Marka Vovka in Nastjo Ižanc za podpredsednika, za predstavnico seniorjev pa Jožico Perme.

Člani Gibanja Svoboda Grosuplje so se seznanili tudi s programom dela in finančnim načrtom lokalnega odbora v letu 2023. Udeležili se bodo tudi čistilne akcije, ki bo v Grosuplju potekala 25 marca. Ob tej priložnosti so povabili tudi vse simpatizerje in podpornike stranke Gibanje Svoboda k sodelovanju, da bi skupaj soustvarjali lepšo prihodnost za ljudi v Občini Grosuplje.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo