V sredo, 23. oktobra,  se je prvič sestal zbor članov stranke Gibanja Svoboda iz občin Polzela, Braslovče, Prebold, Tabor in Vransko. Cilj zbora članov so bile volitve v Izvršni odbor Lokalnega ...

V sredo, 23. oktobra,  se je prvič sestal zbor članov stranke Gibanja Svoboda iz občin Polzela, Braslovče, Prebold, Tabor in Vransko. Cilj zbora članov so bile volitve v Izvršni odbor Lokalnega odbora Spodnja Savinjska.

Zbora članov se udeležilo deset članov ter dva poslanca Gibanja Svoboda, Dean Premik in Aleš Rezar.

Predsednik LO Spodnja Savinjska Dejan Tamše je za voljena člana predlagal Blaža Bračuna, kandidata iz občine Braslovče in Anuško Križnik iz občine Vransko. Ob predloga sta bila soglasno sprejeta. Za sekretarko LO je predsednik imenoval Simono Križnik z Vranskega, člana sta tudi vodji svetniških skupin  Oton Račečič, svetnik iz Občine Prebold in Luka Špoljar, svetnik občinskega sveta s Polzele.

Izvršni odbor bo v nadaljevanju potrdil še podpredsednika in predstavnika mladih in seniorjev.

Lokalni odbor bo pri svojem delu sledil programu stranke Gibanje Svoboda, obenem pa uresničeval tudi program na svojem območju.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo