15. februarja 2024 je v Šentjerneju potekala ustanovna seja Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Šentjernej. Seje so se udeležili ugledni gostje, med njimi mag. Nataša Avšič Bogovič, predsednica Sveta ...

15. februarja 2024 je v Šentjerneju potekala ustanovna seja Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Šentjernej. Seje so se udeležili ugledni gostje, med njimi mag. Nataša Avšič Bogovič, predsednica Sveta stranke Gibanje Svoboda in poslanka v Državnem zboru, poslanka Jožica Derganc ter župan občine Mokronog-Trebelno, mag. Franc Glušič.

Predsednik Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Šentjernej je postal Peter Štemberger, podpredsednica Manca Kušljan, za sekretarja je bil imenovan Žiga Kodelič. Lokalni odbor je prav tako izvolil dva člana Izvršnega odbora – Darjo Krhin in Dušana Sinrajha.

»Občina Šentjernej ima izjemne možnosti za razvoj turizma, saj se ponaša z zavidanja vredno naravno in kulturno dediščino, kar nekaj možnosti je še pri razvoju in nadgradnji kulinarične ponudbe, promociji turizma, ponudbi rekreacije in doživetij«, pravijo člani in članice Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Šentjernej.
Razprava na ustanovni seji torej ni bila omejena le na formalne točke dnevnega reda, člani so se zavezali k še tesnejšemu sodelovanju v prihodnosti. K sodelovanju so povabili vse zainteresirane posameznike in simpatizerje, veselijo se že prihajajočih dogodkov, ki jih bo organiziral Lokalni odbor Gibanje Svoboda Šentjernej.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo