V sredo, 29. marca 2023 so se na Ravnah na Koroškem zbrali člani Gibanja Svoboda in dokončno konstituirali Lokalni odbor Gibanja Svoboda Ravne na Koroškem. Predsednica je postala Katja Vravnik, ...

V sredo, 29. marca 2023 so se na Ravnah na Koroškem zbrali člani Gibanja Svoboda in dokončno konstituirali Lokalni odbor Gibanja Svoboda Ravne na Koroškem. Predsednica je postala Katja Vravnik, za člana izvršnega zbora pa sta bila izvoljena Andrej Gorenšek in Simon Pšeničnik. Predsednica lokalnega odbora je v skladu s strankinimi akti za sekretarko odbora imenovala Suzano Šapek, člana Izvršnega odbora pa sta postala podpredsednik Ivan Škratek in podpredsednica ter vodja svetniške skupine v občinskem svetu Metka Pešl Šater.

Predsednica je člane obvestila, da bo Izvršni odbor lokalnega odbora sprejel program dela in finančni načrt, ko bodo znana sredstva, ki bodo na razpolago, predstavila pa je še program dela za kratkoročni, srednjeročni in dolgoročni plan, ki ga je stranka podpisali z županom. Med lokalno državnimi prjekti so med pomembnimi prizadevanja, da bi Ravne postalo mestna občina, gradnja stanovanj za mlade, gradnja obvoznice in mestnega trga ter ureditev ceste ravne – Dravograd. Med načrtovanimi lokalnimi projekti so tudi čistilna akcija, pustni karneval, ozaveščanje ljudi o pasjih iztrebkih in ozaveščanje o pomenu ločevanja odpadkov.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo