Včeraj popoldne so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Ormož in z ustanovitvijo formalizirali delovanje stranke v Občini Ormož, lokalni odbor pa bo s svojim delovanjem pokrival ...

Včeraj popoldne so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Ormož in z ustanovitvijo formalizirali delovanje stranke v Občini Ormož, lokalni odbor pa bo s svojim delovanjem pokrival tudi občini Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Zbrane so pozdravili Tomaž Lah in Sara Žibrat poslanca Državnega zbora, Alen Hliš predsednik LO Gibanje Svoboda Ptuj in Damjan Rajh, vodja svetniške skupine Gibanje Svoboda Ormož.

Predsednik Gibanja Svoboda Ormož je postal Aljaž Kovačič. Za člana Izvršnega odbora sta bila soglasno izvoljena Simon Zore in Boštjan Štefančič, za sekretarko odbora pa je bila imenovana Ana Vigec Škulj. Skladno s pravilnikom, sta med člani Izvršnega odbora tudi poslanec Tomaž Lah in vodja svetniške skupine v Občinskem svetu. Interese seniorjev bo v Lokalnem odboru Gibanja Svoboda Ormož zastopal Slavko Kosi.

Predsednik LO Aljaž Kovačič je v kratkem nagovoru poudaril velik pomen delovanja stranke Gibanje Svoboda v lokalnih skupnostih ter zavezo stranke za delovanje v dobro ljudi tako na občinski kot državni ravni.

Člani odbora so goste seznanili z izzivi, s katerimi se sooča lokalna skupnost. V letu, ko mesto Ormož praznuje 750 letnico prve omembe, bodo v Lokalnem odboru Gibanja Svoboda konstruktivno sodelovali in podpirali vse projekte ter aktivnosti, ki so v dobro občanom in zagotavljajo uspešen razvoj občine. Prizadevali pa si bodo, da bodo interesi občine uveljavljeni tudi na državni ravni.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo