Člani Gibanje Svoboda iz Gornje Radgone so se sestali na zboru članov ustanovili lokalni odbor Gornja Radgona.

Člani Gibanje Svoboda iz Gornje Radgone so se sestali na zboru članov ustanovili lokalni odbor Gornja Radgona. Predsednik lokalnega odbora je postal Dušan Zagorc. Za članici izvršnega odbora Gibanja Svoboda Gornja Radgona sta bili izvoljeni Nina Elisa Reiter in Olga Rožman. Po funkciji sta člana izvršnega odbora stranke v Gornji Radgoni še Zvone Rožman, sekretar lokalnega odbora in vodja svetniške skupine Gibanja Svoboda v občinskem svetu Občine Gornja Radgona, ter poslanka Državnega zbora Vera Granfol.

Predsednik lokalnega odbora je k besedi povabil poslanko Državnega zbora Vero Granfol, ki je članom na kratko predstavila svoje delovanje v državnem zboru, poudarila trdnost sedanje koalicije na državni ravni in predstavila pomembnejše zakonodajne postopke, ki trenutno potekajo v parlamentu. Vodja svetniške skupine Gibanja Svoboda v občinskem svetu Zvone Rožman pa je predstavil najpomembnejše projekte, ki trenutno potekajo v občini ter način sodelovanja svetniške skupine v koaliciji, ki podpira županjo Urško Mauko Tuš.

Predsednik lokalnega odbora Dušan Zagorc je na kratko predstavil tudi programska izhodišča stranke na lokalni ravni. Poudaril je pomen povezanosti članov in odkrite medsebojne odnose, med pomembnejšimi nalogami pa je navedel pridobivanje novih, predvsem mlajših članov in simpatizerjev ter izpolnjevanje koalicijskega sporazuma. Lokalni odbor se bo povezoval z drugimi znotraj strankinih struktur, med drugim pa bo organiziral tudi humanitarno akcijo in pohod z neformalnim druženjem. Predsednik je člane obvestil, da bo finančni načrt na svoji prvi seji sprejel Izvršni odbor lokalnega odbora Gibanja Svoboda v Gornji Radgoni.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo