V petek je minister Boštjan Poklukar obiskal Park vojaške zgodovine v Pivki, ki hrani odslužena policijski čoln in helikopter.

V petek je minister Boštjan Poklukar obiskal Park vojaške zgodovine v Pivki, ki hrani odslužena policijski čoln in helikopter. Po sestanku z direktorjem muzeja se je v Postojni sestal s člani lokalnih odborov Gibanja Svoboda. Člani odborov so ministra seznanili s problematiko osrednjega vadišča Slovenske vojske v Postojni, kjer se izvajajo zahtevnejše oblike usposabljanja. Seznanili so ga tudi z ostalimi težavami, s katerimi se sooča lokalno prebivalstvo, kot je prostorska stiska v Osnovni šoli Miroslav Vilhar.

Poklukar je članom lokalnega odbora predstavil nekatere projekte in aktivnosti, s katerimi se ukvarja Ministrstvo za notranje zadeve in so pomembni za lokalno okolje. Prisotni so se strinjali, da je sodelovanje med ministrstvi in stranko na terenu ključno za uspešno izpolnjevanje zavez in dela za boljšo skupnost.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo