Predstavniki Ministrstva za naravne vire in prostor so predstavili načrt ukrepov in izvedb na vodotokih v občinah na postojnskem območju. Predstavili so opravljeno delo v lanskem letu in predlog ...

Predstavniki Ministrstva za naravne vire in prostor so predstavili načrt ukrepov in izvedb na vodotokih v občinah na postojnskem območju. Predstavili so opravljeno delo v lanskem letu in predlog programa za javne službe v letu 2024 ter načrt izrednih ukrepov, predlog sanacij in investicij  za 2024/2025. Predstavili so spletno aplikacijo za spremljanje sanacij in vzdrževanj in pojasnili poenostavitev nekaterih birokratskih postopkov.

Minister Jože Novak je z ekipo v teh dneh obiskal praktično vse slovenske regije, kjer so predstavili dela na vodotokih, načrte in projekte, predvsem pa odprli komunikacijo z lokalnimi skupnostmi.

Občini Postojna so zagotovili, da bo komunikacija med ministrstvom in lokalnimi skupnostmi potekala pravočasno, tako da bodo občine o načrtovanih delih obveščene dovolj zgodaj. Ministrstvo od občin pričakuje sodelovanje, predvsem pa opozorila o tem, kje so dela najbolj potrebna.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo