11. septembra 2023 je Lokalni odbor Gibanja Svoboda Kočevsko v prostorih Turističnega kompleksa Jezero v Kočevju organiziral usposabljanje za pridobitev znanj o temeljnih postopkih oživljanja z ...

11. septembra 2023 je Lokalni odbor Gibanja Svoboda Kočevsko v prostorih Turističnega kompleksa Jezero v Kočevju organiziral usposabljanje za pridobitev znanj o temeljnih postopkih oživljanja z uporabo defibrilatorja. Usposabljanje je vodil Primož Velikonja, dolgoletni aktivni član sekcije reševalcev v zdravstvu in strokovnjak s področja prevozov pacientov ter izvajanja nujne medicinske pomoči na terenu. Usposabljanje je bilo namenjeno  tako članom Gibanja Svoboda kot tudi splošni javnosti.

Kaj storiti, če se znajdemo ob nekom, ki je doživel nenaden zastoja srca? Udeleženci smo se naučili načel in uporabe temeljnih postopkov oživljanja in varne uporabe defibrilatorja. Predavatelj Primož Velikonja je zares mojstrsko predstavil samo teorijo in izvedbo ter odgovoril na vsa vprašanja, ki smo jih zastavljali.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Kandidatna lista za več Svobode v Evropi
Urška Klakočar Zupančič ob svetovnem dnevu Zemlje
Evropska unija je politična in socialna inovacija
Sara Žibrat o posvetovalnem referendumu o gojenju in predelovanju konoplje