Gibanje Svoboda Bled je na sprehodu ob Blejskem jezeru novinarjem in novinarkam predstavilo svoj program za prihodnost občine.

Gibanje Svoboda Bled je na sprehodu ob Blejskem jezeru novinarjem in novinarkam predstavilo svoj program za prihodnost občine. V ospredje smo postavili varovanje vodnih virov, jezera in rek.

Svežino in nove ideje v občinski svet in politiko prinašajo trije mladi ljudje – Lev Pavlovski, Tim Fabjan in Timotej Matej Zagorc, izkušnje ter občutek za soljudi pa Gregor Jarkovič, Anica Svetina in Metka Stošicki. Po več kot dvajsetih letih dela v medijih in turizmu v politiko vstopa kandidatka za županjo Romana Purkart, ki obljublja povezovanje med ljudmi, občino odprtih vrat ter strpen dialog.

Ker velik del lokalne liste Gibanja Svoboda Bled sestavljajo prav mladi, je en izmed naših poglavitnih načrtov popolna prenova Osnovne šole Bled. Moderna telovadnica ter svetli šolski prostori bodo blejskim otrokom nudili oporo, ki si jo resnično zaslužijo.

Svoje kolege in kolegice na Bledu sta podprla vodja poslanske skupine v Državnem zboru mag. Borut Sajovic in poslanka Katarina Štravs. Mag. Sajovic je dejal, da zaupa v svežino in odprtost ter povezovalnost, ki jo v lokalno politiko prinaša Romana Purkart, Katarina Štravs pa je pozdravila sestavo liste za občinski svet, ki Bledu prinaša novo upanje.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo