V nedeljo, 14 aprila, nas čakajo nadomestne volitve za enega svetnika v Občinski svet občine Radenci.

Kandidat Svobode je Branko Domanjko. Občani in občanke smo tisti, ki želimo in pričakujemo, da je občina servis občanom in ne obratno. Branko bo podprl tiste projekte in ideje, ki so v korist skupnosti in ne posameznikom. Osnovna naloga občine je, da prisluhne svojim občankam in občanom. Trudil se bo, da bo turistična taksa namenjena turistični infrastrukturi, da se nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča zmanjša in vrne na znesek iz leta 2018, da povečamo podporo kmetijstvu, poskrbimo za starejše občane, mladim pa omogočimo, da bodo ostali doma. Društva morajo imeti pogoje za svoje delo, mladim gasilcem mora stroške izobraževanja pokriti občinski proračun. O občinskem proračunu naj odločajo vsi občani in občanke, saj želimo, da je razporeditev denarja enakomerna in pravična.

Branko je domačin, živi v naselju Hrastje Mota, za Radence mu ni vseeno. 14. aprila vas vabimo, da na volitvah obkrožite številko 4.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo