Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob se je ob obisku Krškega sestal tudi s podžupanjo MO Krško iz vrst Gibanja Svoboda Brigito Piltaver - Imperl.

Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob se je ob obisku Krškega sestal tudi s podžupanjo MO Krško iz vrst Gibanja Svoboda Brigito Piltaver – Imperl.

Stranka je na lanskih volitvah dosegla zavidljiv rezultat, saj je z osvojenimi šestimi svetniškimi mandati največja svetniška skupina v mestnem svetu. Podžupanja je predsedniku vlade predstavila najpomembnejše projekte, ki jih vodstvo načrtuje v tekočem mandatu, spregovorila pa sta seveda tudi o načrtovani gradnji drugega bloka Jedrske elektrarne Krško. »Lokalna skupnost podpira gradnjo drugega bloka nuklearke, saj z obstoječo lepo sobivamo. Čas pa je, da se v načrtovanje izgradnje vključi tudi lokalna skupnost, saj so pričakovanja ljudi velika. Verjamem, da bo sodelovanje vlade z lokalno skupnostjo pri tem strateškem projektu uspešno in da bomo našli rešitve, ki bodo sprejemljive tako za nas, kot za državo,« je poudarila podžupanja Brigita Piltaver – Imperl.

Predsednik vlade in Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je pohvalil aktivno delovanje lokalnega odbora stranke v MO Krško ter poudaril, da je ena pomembnejših vrednot Gibanja Svoboda spoštljiv dialog, ki ga bo vlada dosledno izvajala z lokalno skupnostjo tudi v primeru gradnje drugega bloka Jedrske elektrarne Krško. Lokalnemu odboru Gibanja Svoboda MO Krško je zagotovil podporo centrale stranke pri krepitvi stranke v lokalni skupnosti.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo