Pred dnevi so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Moravče in formalizirali delovanje stranke v Občini Moravče. Predsednik Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Moravče je postal dr. Jurij ...

Pred dnevi so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Moravče in formalizirali delovanje stranke v Občini Moravče. Predsednik Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Moravče je postal dr. Jurij Kočar. Za člana Izvršnega odbora LO Gibanja Svoboda Moravče sta bila na zboru soglasno izvoljena Igor Kotnik in Mateja Tič. Za sekretarja pa je bil imenovan Luka Močilnikar. Člani Izvršnega odbora LO Moravče so za podpredsednika  odbora soglasno potrdili Pavla Puhana.

Na zboru članov so soglasno sprejeli tudi program dela odbora in finančni načrt za leto 2023, spregovorili pa so tudi o aktualnih dogajanjih v občini. V okviru programa dela bo LO Gibanja Svoboda Moravče v mesecu maju organiziral tudi čistilno akcijo v občini.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo