Pred dnevi so se v Kranjski Gori zbrali člani Gibanja Svoboda in dokončno konstituirali lokalni odbor stranke. Predsednica stranke je postala Ena Girandon. Na zboru sta se predstavila tudi ...

Pred dnevi so se v Kranjski Gori zbrali člani Gibanja Svoboda in dokončno konstituirali lokalni odbor stranke. Predsednica stranke je postala Ena Girandon. Na zboru sta se predstavila tudi kandidata za voljena člana izvršnega odbora stranke v Kranjski Gori Grega Erbežnik in Matej Kalan, ki sta bila nato tudi soglasno izvoljena. V skladu s Pravilnikom o ustanavljanju, organiziranosti in delovanju lokalnih in regionalnih odborov stranke Gibanje Svoboda, je predsednica za sekretarko lokalnega odbora imenovala Vido Rezar.

Prisotne člane stranke je nagovorila tudi poslanka Katarina Štravs, ki je predstavila aktualno politično dogajanje na državni ravni ter prispevala nekaj pobud in projektov za aktivno delovanje lokalnega odbora.

Na zboru članov so spregovorili tudi o programu dela za leto 2023 in finančnem načrtu. Predsednica je članom povedala, da bo izvršni odbor lokalnega odbora v kratkem sprejel tudi letni program dela in finančni načrt, katerega osnutek bosta pripravili predsednica in sekretarka in ki bo podlaga za nadaljnje aktivno delovanje lokalnega odbora Gibanje Svoboda Kranjska Gora.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo