Konec aprila so se na ustanovnem zboru zbrali člani stranke Gibanja Svoboda Trzin oblikovali strankin lokalni odbor.

Konec aprila so se na ustanovnem zboru zbrali člani stranke Gibanja Svoboda Trzin oblikovali strankin lokalni odbor. Gibanje Svoboda je na lanskih lokalnih volitvah v Trzinu doseglo odličen rezultat z tremi izvoljenimi svetniki. Z ustanovitvijo Lokalnega odbora, pa je stranka dobila institucionalizirano obliko delovanja svojih članov.

Za prvega predsednika Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Trzin je bil imenovan Boštjan Papež, za voljena člana Izvršnega odbora Trzin pa sta bila izvoljena Raša Šömen in Sašo Majski.

Predsednik lokalnega odbora Boštjan Papež je člane pozdravil in jih seznanil z dosedanjim delom stranke v občini. Izpostavil je, da so člani Gibanja Svoboda vključeni v delovanje večine komisij in odborov v Občini Trzin, kar je dober temelj za razvoj stranke tudi v lokalni skupnosti. Lokalni odbor bo svoje delo temeljili na vrednotah stranke kot so spoštovanje, svoboda, odgovornost in zaupanje ter deloval v dobro vseh občanov.

Člani stranke so se seznanili tudi z imenovanjem Aleša Dolenška za sekretarja odbora in predlogom za imenovanje Aleša Dolenška za podpredsednika odbora. Član Izvršnega odbora Gibanja Svoboda Trzin je po funkciji še svetnik občinskega sveta Zoran Rink.

Na ustanovnem zboru Lokalnega odbora Trzin so razpravljali še o programu dela in finančnem načrtu.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo