Članice in člani lokalnega odbora Gibanje Svoboda Celje so se v torek, 2. aprila zbrali na 2. rednem letnem zboru članstva. Predsednik lokalnega odbora je prisotnim predstavil poročilo o delu odbora v letu 2023 in plan dela ter finančni načrt za leto 2024, ki ju je zbor po zanimivi razpravi tudi soglasno potrdil.

Zbor članstva Gibanja Svoboda je opravljeno delo v letu 2023 ocenil kot uspešno, si je pa lokalni odbor za leto 2024 postavil še dodatne cilje, ki bodo Svobodo utrdili v lokalnem političnem prostoru. Delo in aktivnosti Kluba svetnic in svetnikov Gibanja Svoboda Celje in tudi sodelovanje z županom Kovačem sta bila ocenjena z odliko. Za prihodnost ostajajo izzivi predvsem pri konkretizaciji lokalno-državnih projektov Svobode do konca mandata 2026 in okrepitev sodelovanja Svobode z mestnimi četrtmi in krajevnimi skupnostmi.

Zbor članstva Svobode so pozdravili in nagovorili tudi poslanka Državnega zbora Janja Sluga, podžupan Uroš Lesjak in regijski koordinator Dejan Tamše.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo