Ob robu otvoritve prenovljene železniške postaje Grosuplje, se je predsednik Gibanja Svoboda dr. Rober Golob srečal tudi s predstavniki Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Grosuplje.

Predsednik vlade dr. Robert Golob je obiskal Grosuplje, kjer je v družbi ministrice za infrastrukturo mag. Alenke Bratušek, vodje predstavništva Evropske komisije v Sloveniji dr. Jerneje Jug Jerše in župana občine Grosuplje dr. Petra Verbiča tudi uradno predal namenu prenovljeno železniško postajo Grosuplje. Prenova postaje se je začela leta 2021, vrednost investicije pa je približno 17 milijonov evrov.

Ob robu otvoritve prenovljene železniške postaje Grosuplje, se je predsednik Gibanja Svoboda dr. Rober Golob srečal tudi s predstavniki Lokalnega odbora Gibanja Svoboda Grosuplje. Stranka je na lanskih lokalnih volitvah dosegla zelo dober rezultat, saj je dobila sedem mandatov in je druga največja svetniška skupina v Občinskem svetu Občine Grosuplje, zato je predsednika zanimalo delovanje strankinih predstavnikov v občini.

Član lokalnega odbora in občinski svetnik Renato Bedene je predsedniku pojasnil, da svetnice in svetniki delujejo kot konstruktivna opozicija ter podpirajo projekte, ki prinašajo izboljšanje kakovosti življenja ljudi v občini. Lokalni odbor Gibanja Svoboda Grosuplje pripravlja tudi nekaj svojih predlogov razvojnih projektov, ki jih bodo v prihodnje predstavili občinskemu svetu in županu. Korektno sodelovanje v občinskem svetu je potrdil tudi župan Občije Grosuplje dr. Peter Verbič.

Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je lokalnemu odboru zaželel, da bi kar v največji meri uresničili program, ki so ga ponudili volivkam in volivcem na lanskih lokalnih volitvah ter poudaril, da je kakovostno delovanje predstavnikov stranke v lokalnih okoljih eden od ključnih temeljev dolgoročnega stabilnega delovanja stranke.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo