Občina Grosuplje

Kandidat za župana

Boštjan Boh
grosuplje final
SVOBODA ZA GROSUPLJE
 • ZA čisto, urejeno in zeleno občino!
 • ZA družabno življenje!
 • ZA participativni proračun!

S svojim delom bomo skrbeli za ključna razvojna področja naše občine:

 • Čista in zelena občina
  Uredili bomo infrastrukturo in komunalo, zavzemali se bomo za enakomeren razvoj vseh krajevnih skupnosti in krajev. Uvedli bomo brezplačne ure parkiranja in zastonj parkiranje za invalide ter upokojence. Zavzemali se bomo za reševanje stanovanjske problematike mladih. Preuredili bomo sistem Zapeljivec.
 • Kakovostno družabno in prostočasno življenje
  Delno bomo za promet zaprli Kolodvorsko cesto in jo spremenili v večnamensko površino za družabne dejavnosti na prostem. Zgradili bomo sodobni center, ki bo središče družbenega in kulturnega dogajanja. Zavzemali se bomo za izgradnjo športnega, adrenalinskega in pasjega parka. Uredili bomo sprehajalne poti, otroška igrišča in zelene površine.
 • Prostor v šolah in vrtcih
  V vrtcih in šolah bomo zagotovili ustrezne prostorske kapacitete. Uredili bomo varne šolske poti in avtobusne prevoze. Z vključevanjem upokojencev in oseb s statusom invalida v šolstvo bomo zagotovili jutranje varstvo za vse otroke.
> Preberi več

Kandidat za župana

Boštjan Boh
Bostjan_Boh_GS_corr_002_1920x1920_2

Podjetniška žilica me je vodila na Srednjo strojno šolo, pri dvajsetih letih pa sem ustanovil podjetje, ki uspešno posluje še danes. Ukvarjal sem se z gostinstvom in organizacijo dogodkov, med drugim sem skoraj deset let skrbel za »catering« na snemanjih slovenskih serij, sem pa tudi ustanovni član NK Brinje. 

Z lokalno radijsko postajo ter z znanimi glasbenimi skupinami in izvajalci smo organizirali štiridnevne glasbene prireditve »Večeri na vasi«. Leta 2000 smo podrli rekord, saj se je prireditve udeležilo 10.000 obiskovalcev. 

Sem ustanovitelj Društva Grosuplje prihodnosti, ki je izvedlo odmeven Dogodek za vse generacije, na katerem so se obiskovalcem predstavila številna lokalna društva, gostinci, ustvarjalci in glasbeniki.  Moja strast ostaja glasba, rad pa se odpravim tudi na motoristična popotovanja. 

Odločil sem se, da je zdaj pravi čas, da se aktivno in v celoti posvetim občini Grosuplje. Kot župan bi skupaj s svojo ekipo ter z vsemi občankami in občani z roko v roki ustvarjal Grosuplje prihodnosti. Menim, da se naše mesto ne sme spremeniti v zgolj še eno spalno naselje, kjer bo zamrlo kulturno in družabno življenje. Zato smo pripravili celovit program, ki bo poskrbel za družbene in kulturne dejavnosti, infrastrukturno urejenost, razvoj podjetništva in spodbujal inovativnost mladih. Občina Grosuplje bo postala čista, zelena in urejena - za lepšo prihodnost ter dobrobit vseh prebivalcev.  

Kandidati za občinske svetnike

1.
Boštjan Boh
2.
Vanja Movrin
3.
Nejc Kolmančič
4.
Nastja Ižanc
5.
Andrej Božič
6.
Ema Perme
7.
Renato Bedene
8.
Nataša Cingerle
9.
Rok Gorjup
10.
Nataša Triller
11.
Tony Carter Herrera
12.
Tina Bučar
13.
Branko Omahen
14.
Ines Nose
15.
Milan Nastić
16.
Ljiljana Vehovec
17.
Matej Erjavec
18.
Monika Drobnič
19.
Marko Vovk
20.
Martina Breg
21.
Miran Erjavec
22.
Tanja Kogoj
23.
Robert Boh
24.
Mitja Nose

Pomagajte nam izboljšati življenje v svojem kraju

Imate predlog, vprašanje ali idejo? Sporočite jo kandidatu v vašem kraju.

Iščite po celotni spletni strani: