VE

Volilna enota VI

VO

Volilni okraj Hrastnik - Trbovlje

Poslanska pisarna

Pot Vitka Pavliča 5, Hrastnik

Prihajam iz Trbovelj, v zadnjih letih pa sem vpet v dogajanje v celotnem Zasavju. Po izobrazbi sem profesor športne vzgoje. Zaposlen sem bil kot učitelj športa v trboveljski osnovni šoli, kot igralec in trener pa sem deloval v košarkarskem klubu Hrastnik.

Verjamem, da lahko novi obrazi v politiki, neobremenjenost in sveže ideje pripomorejo k temu, da prihodnost Slovenije obrnemo v najboljšo možno smer.

Zadnja leta večino prostega časa namenjam igranju košarke 3×3. Z ekipo smo tudi zastopali barve Slovenije na vseh največjih tekmovanjih po celem svetu. Prav potovanja so mi dala širši pogled na različne kulture, kot tudi dragoceno spoznanje, kakšen privilegij je živeti v Sloveniji. Prosti čas izkoristim tudi za ukvarjanje s fotografijo in z videografijo, sproščanje ob glasbi ter za pohode v naravo z družino in prijatelji. Sem družinski človek, poročen in oče dveh sinov, ki me vsak dan ženeta k aktivnosti.

Gibanju Svobode sem se pridružil brez predhodnih političnih izkušenj. Verjamem, da lahko novi obrazi v politiki, neobremenjenost in sveže ideje pripomorejo k temu, da prihodnost Slovenije obrnemo v najboljšo možno smer.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Podpredsednik Komisije za peticije, človekove pravice in enake možnosti. Član Odbora za izobraževanje, znanost in mladino Član Odbora za zadeve Evropske unije