Danes je dr. Milan Brglez skupaj z vodjo poslanske skupine Svoboda Borutom Sajovicem in vodjo poslanske skupine SD Janijem

Danes je dr. Milan Brglez skupaj z vodjo poslanske skupine Svoboda Borutom Sajovicem in vodjo poslanske skupine SD Janijem Prednikom napovedal, da bo “s podpisi poslanskih skupin Svoboda in SD v ponedeljek uradno vložil kandidaturo kot skupni kandidat obeh strank”. Prepričan je, da “moramo stopiti skupaj in premagati to krizo v dobrobit ljudi, okolja in celotne države”.

“Najprej moramo z odgovornim služenjem državljanom in državi funkciji povrniti ugled. Zagovarjam spoštovanje in povezovanje, solidarnost in skrb za soljudi, okolje ter trajnostni razvoj,” je kot svoje ključne programske točke navedel Brglez.

Vodja poslanske skupine Svoboda Borut Sajovic pa je ob tem poudaril: “Naš skupni kandidat dokazuje, da nam je za Slovenijo bolj mar kot za interese strank. Imamo kandidata, ki je steber zakonitosti in spoštovanja človekovih pravic, kot tak pa je prepoznan tako v doma kot v svetu. Slovenija si od te kandidature lahko obeta kar največ”.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo