Spoštovani volivke in volivci, cenjeni državljanke in državljani, v nedeljo, 4. decembra 2022, nas čaka še zadnja v nizu volilnih odločitev, ki so zaznamovale leto 2022 in s katerimi ste jasno ...

Spoštovani volivke in volivci, cenjeni državljanke in državljani, v nedeljo, 4. decembra 2022, nas čaka še zadnja v nizu volilnih odločitev, ki so zaznamovale leto 2022 in s katerimi ste jasno sporočili, da si želite spoštljivo, demokratično in k ljudem naravnano politiko. To nas v koaliciji zavezuje k odgovornim odločitvam, s katerimi bomo tudi v prihodnjem letu premagovali skupne izzive.

Vabimo vas, da v nedeljo – v drugem krogu županskih volitev – podprete kandidatke in kandidate, ki se zavzemajo za vrednote in vizijo družbe, za kakršne ste se izrekli na volitvah v iztekajočem se letu.

Predsednik Gibanja Svoboda, predsednica Socialnih demokratov in koordinator Levice pozivamo volivke in volivce, da v nedeljo glasujete za županske kandidatke in kandidate leve sredine.

Vabljeni na volitve. Naj se leto 2022 zaključi, kot se je začelo – z vašo izbiro, izbiro za dobro ljudi.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo