Spoštovani volivke in volivci, cenjeni državljanke in državljani, v nedeljo, 4. decembra 2022, nas čaka še zadnja v nizu volilnih odločitev, ki so zaznamovale leto 2022 in s katerimi ste jasno ...

Spoštovani volivke in volivci, cenjeni državljanke in državljani, v nedeljo, 4. decembra 2022, nas čaka še zadnja v nizu volilnih odločitev, ki so zaznamovale leto 2022 in s katerimi ste jasno sporočili, da si želite spoštljivo, demokratično in k ljudem naravnano politiko. To nas v koaliciji zavezuje k odgovornim odločitvam, s katerimi bomo tudi v prihodnjem letu premagovali skupne izzive.

Vabimo vas, da v nedeljo – v drugem krogu županskih volitev – podprete kandidatke in kandidate, ki se zavzemajo za vrednote in vizijo družbe, za kakršne ste se izrekli na volitvah v iztekajočem se letu.

Predsednik Gibanja Svoboda, predsednica Socialnih demokratov in koordinator Levice pozivamo volivke in volivce, da v nedeljo glasujete za županske kandidatke in kandidate leve sredine.

Vabljeni na volitve. Naj se leto 2022 zaključi, kot se je začelo – z vašo izbiro, izbiro za dobro ljudi.

Zadnji mejnik

Klemen Boštjančič postal podpredsednik Gibanja Svoboda

Svet stranke Gibanje Svoboda je 27. marca 2024 mag. Klemna Boštjančiča imenoval za novega podpredsednika Gibanja Svoboda. Mag. Boštjančič se je tako pridružil dvema dosedanjima podpredsednikoma, poslanki Sari Žibrat in ministru Mateju Arčonu.