Včeraj popoldne so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Brežice in formalizirali delovanje stranke v Občini Brežice. Predsednik Lokalnega odbora Svobode Brežice je postal ...

Včeraj popoldne so se na ustanovni seji zbrali člani Gibanja Svoboda Brežice in formalizirali delovanje stranke v Občini Brežice.

Predsednik lokalnega odbora Svobode Brežice je v kratkem nagovoru poudaril, da se delo v resni politični stranki začne v lokalni skupnosti. Temu želi posvetiti največ časa ob začetku delovanja, saj bo stranka lahko le z učinkovitim delovanjem lokalnih odborov dosegala svoje dolgoročne cilje tako na lokalni kot na državni ravni. Stranka Gibanje Svoboda je na lanskih lokalnih volitvah v Brežicah dosegla odličen rezultat, saj je z osmimi izvoljenimi svetniki in svetnicami ena od dveh največjih svetniških skupin v 30-članskem brežiškem občinskem svetu.

Svetniki Svobode sodelujejo s predvolilno koalicijo Socialnih demokratov, Levice in stranke DeSus. Za svojo prioriteto v tem mandatu so si zadali izvedbo projektov, ki so jih skupaj z občani prepoznali kot nujne in potrebne za kakovostnejše življenje ljudi v občini.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo