V soboto, 25. februarja, smo v Gibanje Svoboda Mladi ustanovili lokalni odbor Gibanje Svoboda Mladi Prekmurje. Za predsednico lokalnega odbora Svoboda Mladi Prekmurje je bila izvoljena študentka ...

V soboto, 25. februarja, smo v Gibanje Svoboda Mladi ustanovili lokalni odbor Gibanje Svoboda Mladi Prekmurje. Za predsednico lokalnega odbora Svoboda Mladi Prekmurje je bila izvoljena študentka mednarodnih odnosov Hana Štefanec, za podpredsednika pa sta bila izvoljena Luka Vereš in Aleš Ratko.

Novoizvoljena predsednica lokalnega odbora je predstavila izzive, s katerimi se soočajo mladi v tej regiji. Izpostavila je, da bo med prioritetami regijsko povezovanje Prekmurja, ki je žal prepogosto osredotočeno le na Mursko Soboto, ter naslavljanje ukrepov za dvig kakovosti življenja, ki bi vzpostavili zanimanje za regijo zlasti med mladimi posamezniki in družinami. Poudarila je še pomembnost delovnih mest z višjo dodano vrednostjo, ki bi mladim predstavljala izzive in možnosti napredovanja, kot zadnjo prioriteto pa je izpostavila, da se bodo v lokalnem odboru zavzemali za upoštevanje regije na državnem nivoju.

Ustanovne seje lokalnega odbora sta se udeležila tudi predsednik Gibanje Svoboda Mladi Matej Grah ter poslanec Tine Novak. Novemu vodstvu lokalnega odbora sta zaželela aktivno in uspešno delo.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo