Gibanje Svoboda je predstavilo kandidate za občinski svet v Slovenskih Konjicah kjer smo predstavili kandidate občine Slovenske Konjice.

Gibanje Svoboda je predstavilo kandidate za občinski svet v Slovenskih Konjicah kjer smo predstavili kandidate občine Slovenske Konjice. Na predstavitev so naše kandidate prišli podpreti tudi minister za zdravje Danijel Bešič Loredan, minister za okolje in prostor Uroš Brežan, minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Igor Papič, poslanec Lenart Žavbi ter državni sekretar na ministrstvu za javno upravo in ambasador Gibanja Svoboda Dravinjska dolina, Urban Kodrič.

Nadaljevali smo s predstavitvijo v občini Zreče, kjer so se predstavili županski kandidat Gibanja Svoboda Vladimir Kukavica in kandidati ter kandidatke za občinski svet. Obstoječi zasedbi funkcionarjev so se na predstavitvi v Zrečah pridružili še državna sekretarka v kabinetu predsednika vlade Maksimiljana Polak ter predstavnika strank SD in DeSUS v Zrečah.

Kandidat za župana občine Zreče Vladimir Kukavica: »Za kandidaturo sem se odločil, ker je čas, da občina Zreče ponovno postane strateško pomembna občina. V Zrečah na žalost beležimo na eni strani strm upad gospodarske razvitosti, po drugi strani pa zaskrbljujoč porast zadolženosti na prebivalca. Določene krajevne skupnosti občine Zreče v 21. stoletju nimajo osnovne digitalne infrastrukture, obenem pa so dosedanje lokalne oblasti vložile enormne vsote denarja v izgradnjo nekaj metrov dolge okrasne železniške proge ter parne lokomotive, ki ne pelje nikamor.«

Vladimir Kukavica je poudaril, da se bo zavzemal za enakomeren razvoj občine ter posvečanje pozornosti tudi krajevnim skupnostim, da bodo le-te 21. stoletju primerno digitalno ter infrastrukturno povezane. Skupaj s kandidati za občinske svetnike, ki si želijo spremembe, in strokovno podkovanim županskim kandidatom Vladimirjem Kukavico smo oblikovali realen program, ki bo poskrbel za enakomeren razvoj občine, ki ne bo pozabljala na krajevne skupnosti, kakor doslej.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo