Predsednik Vlade RS in Gibanja Svoboda dr. Robert Golob se je srečal s člani in članicami Regijskega centra Gibanja Svoboda Zgornja Gorenjska, srečanja sta se udeležili tudi poslanki v Državnem ...

Predsednik Vlade RS in Gibanja Svoboda dr. Robert Golob se je srečal s člani in članicami Regijskega centra Gibanja Svoboda Zgornja Gorenjska, srečanja sta se udeležili tudi poslanki v Državnem zboru Katarina Štravs in Andreja Kert.

Člani in članice regijskega centra so se pogovarjali o aktualnih temah, med drugim so predsednika seznanili z načrti o energetski sanaciji Jesenic, poteku gradnje južne blejske obvoznice, upravljanju naravnih vrednot v Triglavskem narodnem parku in s problematiko prometa v dolini Vrat in na Vršiču.

Regijski center Gibanja Svoboda Zgornje Gorenjske se sicer srečuje z izzivi, ki so v večini pomembni za celotno Gorenjsko. Ti izzivi so v večini povezani s prometno infrastrukturo, saj je Gorenjska ena izmed turistično najbolj zanimivih in izpostavljenih regij v Sloveniji, vendar razpoložljiva infrastruktura, tako občinska kot državna, ne sledita hitremu razvoju turizma.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo