Podpredsednik vlade in minister za zdravje Danijel Bešič Loredan in kandidatka za županjo Občine Piran Manuelo Rojec sta odprla pisarno volilnega štaba in povabila občanke in občane, da jih obiščejo.

Podpredsednik vlade in minister za zdravje Danijel Bešič Loredan in kandidatka za županjo Občine Piran Manuelo Rojec sta odprla pisarno volilnega štaba in povabila občanke in občane, da jih obiščejo. Pisarna volilnega štaba se nahaja v trgovinskem in poslovnem centru (TPC) v Luciji.

Minister Bešič Loredan se je udeležil odprtja novega prostora in sedeža piranskega volilnega štaba na lucijski avtobusni postaji, Obala 114C. Kot domačin, ki dobro pozna problematiko lokalne skupnosti in so mu piranski volivci na letošnjih državnozborskih volitvah izkazali visoko zaupanje, je povedal: »Na Istro gledam kot na celoto. Gibanje Svoboda združuje ljudi, ki delajo s srcem in delajo drugače od ostalih, predvsem pa za ljudi. Naša piranska kandidatka Manuela Rojec je prav takšna in zato najboljša izbira za Občino Piran. Obljubil sem pomoč pri skupnih projektih in verjamem, da bomo kos vsem prihodnjim izzivom.«

Manuela Rojec, kandidatka za županjo Gibanja svoboda, je obiskovalce sprejela z odprtimi rokami. Občanke in občane je prijazno povabila, naj se z vprašanji in s pobudami obrnejo na naslov lokalnega štaba Gibanja Svoboda. Rojčeva je predstavila vse prisotne kandidate Svobode za svetniška mesta v občinske svetu Občine Piran. »Počaščena sem, da se nam je pridružil podpredsednik vlade in minister za zdravje. V prijateljskem in sproščenem pogovoru sva se dotaknila problematike zdravnikov v naši občini. Dobila sem zagotovilo s stiskom roke, da se bova problema lotila s skupnimi močmi. Zelo lepa gesta od ministra, da se je odzval na naše povabilo,« je dejala ob tem.

Skupni prostor bo zaokrožil aktivnosti piranskega volilnega štaba in olajšal komunikacijo z občani. V novo odprtih prostorih se bo lokalno prebivalstvo seznanilo z načrti ZA! Občino Piran kandidatke Manuele Rojec in kandidatov Svobode za piranski občinski svet.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo