Na delovnem obisku pomurskih zdravstvenih ustanov je ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel skupaj s poslancem Gibanja Svoboda, Tinetom Novakom, izpostavila pomen dialoga ...

Na delovnem obisku pomurskih zdravstvenih ustanov je ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel skupaj s poslancem Gibanja Svoboda, Tinetom Novakom, izpostavila pomen dialoga in inovacij v slovenskem zdravstvu.

V Zdravstvenem domu Murska Sobota so potekali konstruktivni pogovori med ministrico, vodstvom doma in poslancem Novakom. Ministrica je izrazila zadovoljstvo nad delom ustanove, pri čemer je poudarila, da je Zdravstveni dom primer dobre prakse, ki bi lahko služil kot vzor ostalim zdravstvenim ustanovam v Sloveniji.

Poslanec Novak je po sestanku izrazil zavezanost vlade k poslušanju in sodelovanju z lokalnimi deležniki. »Današnji obisk ministrice je ključen korak k razumevanju in izboljšanju zdravstvenih razmer v Pomurju,« je povedal Novak.

V Splošni bolnišnici Murska Sobota se je ministrica seznanila z investicijskimi projekti in delovanjem oddelkov, s posebnim poudarkom na problematiki duševnega zdravja, ki je v regiji še posebej pereča.

Ministrica Prevolnik Rupel in poslanec Novak sta se z obiskom zavezala k sodelovanju z lokalno skupnostjo in razvoju kvalitetnega zdravstvenega sistema, ki odgovarja specifičnim potrebam lokalnih skupnosti. Gibanje Svoboda in Ministrstvo za zdravje tako nadaljujeta s svojim delom v smeri izboljšanja zdravstvene oskrbe v Sloveniji, s posebnim poudarkom na inovativnih pristopih in odzivnosti na lokalne potrebe.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo