Ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar se je danes, 24. oktobra, srečala na Debelem Rtiču z generalno sekretarko Zveze Prijateljev mladine Slovenije, Bredo Krašna.

Ministrica za notranje zadeve mag. Tatjana Bobnar se je danes, 24. oktobra, srečala na Debelem Rtiču z generalno sekretarko Zveze Prijateljev mladine Slovenije, Bredo Krašna. Gospa Krašna je hkrati kandidatka stranke Gibanje Svoboda za ankaransko županjo.

Ministrica mag. Tatjana Bobnar in gospa Breda Krašna, sta si ogledali nastanitvene kapacitete v lasti Ministrstva za notranje zadeve. Pogovarjali sta se o možnostih nudenja dela kapacitet za teden dopustovanja otrok in o prihodnjem sodelovanju.

Gospa Krašna ima za seboj bogato kariero in veliko izkušenj, ki jih je nabirala pri svojem profesionalnem delu z mladimi. Dobro pozna Ankaran in želje prebivalstva. Številni Ankarančani in Ankarančanke si že leta neuspešno prizadevajo za ureditev kopališča na t.i. policijski plaži. Ob obisku ministrice je Breda Krašna povedala: »Zelo sem vesela, da nas je obiskala ministrica za notranje zadeve, mag. Bobnar. Skupaj sva si ogledali območje Debelega Rtiča, kjer je bila nekoč t.i. policijska plaža. Z mojo izvolitvijo imamo veliko možnosti, da se z ministrstvom za notranje zadeve usedemo in dogovorimo o rešitvah, da bi ta del Debelega Rtiča ponovno oživili in bi dobil svoj novi obraz.«

Dialog in aktivno sodelovanje med državo ter lokalno skupnostjo, je bistvenega pomena za napredek in razvoj občin, tudi tako butične, kot je ankaranska.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo