Člani Gibanja Svoboda so z ustanovitvijo lokalnega odbora formalizirali delovanje stranke tudi v Občini Laško. Predsednik lokalnega odbora Svobode Laško je postal Matej Kodrun, ...

Člani Gibanja Svoboda so z ustanovitvijo lokalnega odbora formalizirali delovanje stranke tudi v Občini Laško. Predsednik lokalnega odbora Svobode Laško je postal Matej Kodrun, člani pa so na zboru soglasno potrdili še podpredsednico Klavdijo Lah ter podpredsednika Janeza Krivca

Predsednik lokalnega odbora Svobode Laško Matej Kodrun je v pozdravnem nagovoru poudaril potrebo po aktivnem delovanju članov stranke v občini, poslanka državnega zbora Janja Sluga pa je pohvalila dobro sodelovanje članov stranke z občino in novim županom. Člani Gibanja Svoboda v Laškem pa so na seji obravnavali še aktualne informacije, povezane z delovanjem občine, ter pregledali tudi programski načrt delovanja lokalnega odbora stranke v Laškem, ki ga bodo v prihodnje še dopolnili.

Člani odborov občinskega sveta so strankarskim kolegom predstavili tudi vsebine, ki so jih obravnavali na sejah odborov, ter najpomembnejše projekte, ki se odvijajo ali pripravljajo v okviru delovanja Občine Laško. 

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo