Govorili so o prihajajočih projektih: zeleni prehod, podnebne spremembe, izobrazba, duševno zdravje, stanovanjska kriza.

Člani Gibanja Svoboda Mladi so včeraj organizirali svoje prvo srečanje. Govorili so o njihovih prihodnjih projektih, ki se jih bodo lotili z vso zavzetostjo: zeleni prehod in podnebne spremembe, izobrazba, duševno zdravje, stanovanjska problematika. Svoje aktivnosti želijo v prvi vrsti usmeriti v lokalne volitve kjer bodo s svojimi najboljšimi močmi sodelovali pri vsebini in organizaciji dogodkov v domačem kraju in drugod po Sloveniji.

Vsebinski del so nadgradili z druženjem, kjer so se zabavali ob igrah tenisa in odbojke, se ohladili v bližnji reki, za konec pa ni manjkalo niti petja ob zvokih kitare. Zadali so si cilj, da bodo do konca leta izvedli še veliko podobnih srečanj z namenom povezovanja, spoznavanja novih obrazov in sodelovanja tako s posamezniki kot drugimi podmladki.

Aktivnosti mladih, ki bodo sledile v prihodnjih mesecih, lahko spremljate na vseh družbenih omrežjih, v kolikor pa se vam utrne ideja ali imate za mlade vsebinski predlog, jih lahko kontaktirate tudi na [email protected].

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo