Po neuradnih izidih predčasnih volitev v občinski svet Občine Radenci je Gibanje Svoboda med političnimi strankami dobilo daleč največje zaupanje volivk in volivcev in se uvrstilo na drugo mesto, ...

Po neuradnih izidih predčasnih volitev v občinski svet Občine Radenci je Gibanje Svoboda med političnimi strankami dobilo daleč največje zaupanje volivk in volivcev in se uvrstilo na drugo mesto, dobili smo tri svetniške mandate. Skupaj z ostalimi zavezniki imamo v 16- članskem občinskem svetu tako sedem glasov, kar pomeni, da bomo svoje delo nadaljevali v opoziciji.

Svetniki Gibanja Svoboda so v Radencih postali Bogdan Lesjak, Toni Žitek in Aleksander Mulec, udeležba na volitvah je bila okoli 61- odstotna.

V Gibanju Svoboda se iskreno zahvaljujemo vsem volivkam in volivcem, ki so na predčasnih volitvah v občinski svet Občine Radenci svoj glas namenili Gibanju Svoboda. Še naprej se bomo borili proti korupciji in prispevali k realizaciji razvojnih projektov, tudi s pomočjo vlade in celotne strukture stranke Gibanje Svoboda.

Svoje delo bomo nadaljevali v skladu z obljubami iz kampanje, in sicer bomo z vsemi poslovniškimi in pravnimi sredstvi branili demokracijo, transparentnost in zakonitost dela Občine Radenci, hkrati pa spodbujali in podpirali projekte, ki prinašajo občini razvoj na vseh področjih.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo