V petek, 13. oktobra, je po vsej Sloveniji zaživelo prvih 62 Digi Info točk od skupaj 222, ki jih uvaja Ministrstvo za digitalno preobrazbo, vse so na sedežih obmopčnih obrno-podjetniških zbornic.

V petek, 13. oktobra, je po vsej Sloveniji zaživelo prvih 62 Digi Info točk od skupaj 222, ki jih uvaja Ministrstvo za digitalno preobrazbo, vse so na sedežih območnih obrtno-podjetniških zbornic.

Točke so namenjene vsem občankam in občanom, ki potrebujejo pomoč npr. pri uporabi elektronske osebne izkaznice, dostopu do storitev na portalu eUprava, eZdravje, eDavki in podobno. Točko v domači Radovljici je obiskala tudi poslanka Državnega zbora, gospa Alma Inthar, sprejeli so jo  predsednica zbornice Marija Hudovernik ter zaposleni Vesna Odar in Petra Ambrožič, točko pa si je ogledal tudi Tomislav Sambrailo z Ministrstva za digitalno preobrazbo.

Gibanje Svoboda bo poskrbelo, da bo 100 % ključnih javnih storitev zagotovljenih na spletu in dostopnih državljanom in podjetjem. Vsi državljani bodo pridobili tudi dostop do svoje zdravstvene dokumentacije  – elektronskih zdravstvenih zapisov.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo