VE

Volilna enota IV

VO

Volilni okraj Ljubljana Bežigrad 2

Poslanska pisarna

Slovenska cesta 56, Ljubljana

Rojena sem bila v Ljubljani, zdaj pa že več let živim v Logatcu. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana filozofinja in sem 20 let delala v nevladnem sektorju. Na mestu izvršne direktorice sem vodila Slovensko filantropijo, organizacijo, ki šteje že dobrih 30 let in na delo katere sem izjemno ponosna.

Želim živeti v državi, ki spoštuje svoje prebivalce, ki ustvarja priložnosti, gradi na sodelovanju in solidarnosti ter zaupa v ljudi. V državi, ki ustvarja prostore svobode in vključevanja.

V prostem času zelo uživam v družbi moje družine in prijateljev, na naših skupnih srečanjih, pogovorih, igrah. Rada berem, vrtnarim, poslušam glasbo. Sicer pa so moja ljubezen narava, gozdovi, samotne gozdne in gorske poti, zato neskončno uživam v pohodih in kolesarjenju.

Ker sem bila zgrožena nad prejšnjo vlado Janeza Janše, sem se odločila za vstop v politiko. V Gibanju Svoboda smo združeni ljudje, ki delimo vrednote spoštovanja in solidarnosti, ljudje, ki imamo znanje, voljo, energijo in pogum za vodenje vlade ter želimo delati v dobro vseh ljudi. Čutim, da je to moja dolžnost. Ni dovolj, da le gledam in sem razočarana nad dogajanjem, moram tudi ukrepati.

Želim živeti v državi, ki spoštuje svoje prebivalce, ki ustvarja priložnosti, gradi na sodelovanju in solidarnosti ter zaupa v ljudi. V državi, ki ustvarja prostore svobode in vključevanja. Želim, da našo državo vodijo ljudje, ki spoštujejo pravni red, človekove pravice, ki s svojimi dejanji spodbujajo medsebojno spoštovanje ne glede na to, kdo smo ali od kod prihajamo. Ki razumejo, da imamo lahko skupni cilj in da mora ta vključevati vse ljudi. Potrebujemo voditelje, ki različna mnenja razumejo kot pot do boljših odločitev. In verjamem, da tako državo lahko ustvarimo.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Predsednica Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo Članica Odbora za zdravstvo Članica Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide