VE

Volilna enota I

VO

Volilni okraj Kranj 2

Poslanska pisarna

Prešernova ulica 2, Kranj

V prvi vrsti sem Kranjčanka, mama treh otrok, žena, poslanka Gibanja Svoboda in kranjska mestna svetnica. V življenju uspem uskladiti več stvari hkrati, v natrpanem urniku pa vedno najdem čas še za pogovor s prijatelji.

Ob nepravilnostih nisem nikoli molčala in nikoli ne bom. S svojim poslanskim delom namreč želim prispevati tudi k vrnitvi zaupanja v politiko.

Ker si zaslužimo dobro državo, na katero bomo ponosni, se zavzemam za spoštljivo komunikacijo v družbi ter za svobodne in neodvisne medije. Nujna je prenova in okrepitev javnega zdravstvenega sistema, zagotoviti je treba lažjo dostopnost do stanovanj za mlade, potrebujemo več domov za starostnike in boljše medgeneracijsko sodelovanje.

S svojo vztrajnostjo in nepopustljivostjo sem že kot mestna svetnica veliko prispevala k izboljšanju področja sociale v svojem rojstnem kraju. V državnem zboru pa sem kot podpredsednica odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide še posebej aktivno sodelovala pri sprejemanju zakona o dolgotrajni oskrbi.

Pred izvolitvijo v državni zbor sem bila zaposlena v večjih podjetjih, hkrati pa sem bila ves čas aktivna tudi v lokalnem okolju. Že kot mestna svetnica sem bila znana po tem, da ob nepravilnostih nisem molčala, to iskrenost pa nadaljujem tudi kot predstavnica ljudstva v državnem zboru. S svojim poslanskim delom namreč želim prispevati tudi k vrnitvi zaupanja v politiko.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Podpredsednica Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide Članica Odbora za obrambo Članica Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo