Brežice
mag. Nataša Avšič Bogovič
NatasaAvsicBogovic
NatasaAvsicBogovic

Sem aktivna, pozitivno naravnana oseba in zagovornica zdravega načina življenja. Šport je v naši družini stalnica, saj ljudi povezuje. Zmeraj komuniciram spoštljivo saj le tako lahko najdemo rešitve in odpiramo drugačne poglede.

Čeprav sem se po končani Gimnaziji v Brežicah odpravila v Ljubljano, kjer sem na ekonomski fakulteti magistrirala, moje mesto ostajajo Brežice.

Z delom sem začela kot ekonomistka v Termah Čatež, nadaljevala kot tržna inšpektorica, bila sem vodja območne enote, dva mandata tudi predsednica regijske koordinacije inšpektorjev za Posavje. V tem času sem spoznala težave podjetnikov in jim jih z veseljem tudi pomagala reševati. Nov izziv sem kasneje našla kot direktorica Splošne Bolnišnice Brežice, nazadnje pa sem opravljala naloge svetovalke uprave v družbi GEN-I.

Ker si zaslužimo svobodno in odprto družbo, sem vstopila v politiko in bila izvoljena za poslanko Gibanja Svoboda. V državnem zboru se zavzemam za spoštljivo in tvorno komunikacijo z državljankami in državljani, za politiko vključevanja in povezovanja. Zavzemam se za neodvisne medije, za močno in dostopno javno zdravstvo. Zavzemam se za krepitev integritete javnega sektorja in funkcionarjev ter za učinkovit pregon korupcije in zaščito žvižgačev.

Aktivno sem vključena v odbor za pravosodje, mandatno-volilno komisijo, občasno sodelujem tudi v odboru za zdravstvo, največ časa pa namenim delovanju v odboru za infrastrukturo, okolje in prostor, katerega predsednica sem. Pri svojem delu nisem pozabila na potrebe svojega lokalnega okolja. Tako se aktivno zavzemam za dokončanje še zadnje v vrsti hidroelektrarn na spodnji Savi, HE Mokrice, in za zagotavljanje primernih sredstev za bolnišnico v Brežicah.

Profili na družbenih omrežjih:

Iščite po celotni spletni strani: