VE

Volilna enota VI

VO

Volilni okraj Novo mesto 2

Poslanska pisarna

Glavni trg 10, Novo mesto

Sem Novomeščanka po srcu in duši. Živim in diham za svoje mesto, kjer sem odraščala, obiskovala šolo in si ustvarila dom, družino. Našla sem najboljše prijatelje, sodelavce, sosede. Sem pozitivno naravnana oseba, vesele narave, širokih nazorov, brezkompromisna in vedno pripravljena pomagati. Rada sem v naravi in hodim v hribe, se družim z ljudmi, obožujem živali, predvsem pa imam rada svoje mesto in svoje Dolenjce.

Ker smo država  ljudje, si zaslužimo svobodno, pravično in solidarno družbo in temeljne vrednote za vse generacije.

Zaposlena sem bila v novomeškem vrtcu, kot predsednica sem vodila novomeški območni odbor sindikata Sviz, ki šteje okoli 2000 članov, zaposlenih v šolah, vrtcih in zavodih. Delovala sem tudi v raznih humanitarnih akcijah, sedaj pa sem poslanka Gibanja Svoboda. Vedno sem se zavzemala za pravno državo, za spoštljiv in kulturen dialog, za učinkovito in vsem dostopno zdravstvo, za zagotovitev poštenega plačila za pošteno delo, za medgeneracijsko sodelovanje, lažjo dostopnost stanovanj za mlade, socialnih stanovanj in domov za starejše.

Kot poslanka verjamem v zaščito neodvisnosti medijev in vrnitev zaupanja v politiko, brez korupcije. Želim si tudi več povezovanja vseh deležnikov, ki odločajo o naši in skupni prihodnosti vseh generacij, ljudem prijazno okolje in skrb za naravo. Ker smo država  ljudje, si zaslužimo svobodno, pravično in solidarno družbo in temeljne vrednote za vse generacije. Potrebne so spremembe. Verjamem, da jih s skupnimi močmi zmoremo.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Podpredsednica Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo Članica Komisije za peticije, človekove pravice in enake možnosti Članica Odbora za izobraževanje, znanost in mladino