Sem organizatorka poslovanja v turizmu. V preteklih letih sem si nabrala mnogo izkušenj s področja turizma, dela z ljudmi, organizacije, vodenja, predvsem pa lokalne samouprave. Od leta 2018 namreč opravljam funkcijo nepoklicne županje, hkrati pa uspešno vodim še družinski nastanitveni in športni center.

Prosti čas rada preživljam v naravi, z veseljem pa o lepotah našega območja poučim še obiskovalce.

Med opravljanjem funkcije županje sem imela priložnost od blizu spoznati težave, s katerimi se spopadamo. Naša občina je obmejna, zagrajena s »tehničnimi ovirami«, kar je za občino, v kateri je edini vir dohodka turizem, velik korak nazaj. Naša infrastruktura je slaba, vsako leto znova se moramo zavzemati, da obdržimo šolo, mlade družine pa zaradi pomanjkanja delovnih mest odhajajo v druga mesta.

V Osilnici je bilo v preteklih letih storjeno mnogo dobrega, vendar menim, da bi lahko s tvornim sodelovanjem z največjo stranko v vladi storili še veliko več. Želela bi si, da naša občina nadaljuje z nudenjem pomoči starejšim, mladim pa omogoči zaposlitev v domačem kraju.

Če bom izvoljena za županjo, bom aktivno prispevala k temu, da postanemo trajnostno naravnana občina, ki skrbi za varovanje okolja in vlaga v ekološki razvoj. Želim si, da Občina Osilnica postane še bolj vključujoča, kar bomo dosegli tako, da bomo s prireditvami, vadbami in dogodki spodbujali socializacijo ter medgeneracijsko povezovanje.

Sorodne novice

Sorodne novice

Preglej vse objave