Milan Brglez je danes obiskal Festival za tretje življenjsko obdobje, kjer je v okviru soočenja predsedniških kandidatov in kandidatk poudaril, da je ključ do uspeha države v medgeneracijskem sodelova

Milan Brglez je danes obiskal Festival za tretje življenjsko obdobje, kjer je v okviru soočenja predsedniških kandidatov in kandidatk poudaril, da je ključ do uspeha države v medgeneracijskem sodelovanju.

“Ker smo kot družba nekoliko pozabili, da so starejši tisti, ki so pred desetletji gradili to državo, bom v primeru izvolitve na položaj predsednika Republike Slovenije ustanovil svet za starejše, kjer bomo obravnavali aktualne težave starejših. Pokojnine je treba dvigniti nad prag revščine, prav tako je treba nadaljevati z izobraževanjem starejših, kot je bil npr. projekt računalniškega opismenjevanja Simbioza,” je poudaril Milan Brglez in dodal, da “se morajo mladi učiti od starejših, starejši od mladih, vsi skupaj pa moramo biti neprestano v odnosih zaupanja, povezovanja in spoštovanja.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo