V Lokalnem odboru Gibanja Svoboda Dol pri Ljubljani so danes pridobili informacijo, da se bodo že čez nekaj tednov začela obnovitvena dela na železniški postaji Laze ...

V Lokalnem odboru Gibanja Svoboda Dol pri Ljubljani so danes pridobili informacijo, da se bodo že čez nekaj tednov začela obnovitvena dela na železniški postaji Laze. Ureditev železniške postaje zajema gradnjo novega, 160 m dolgega, pokritega otočnega perona s podhodom, ki bo funkcionalno prilagojen tudi invalidom in kolesarjem. Izgrajenih bo tudi 16 novih parkirnih mest ter kolesarnica, kjer bo infrastruktura pripravljena tudi za poznejšo postavitev polnilnih mest za električne avtomobile in izposojo e-koles. Skupna vrednost projekta prenove železniške postaje Laze presega 5 milijonov evrov.

V lokalnem odboru so zelo zadovoljni, saj je bila omenjena prenova pobuda in predvolilna obljuba Gibanja Svoboda občankam in občanom. S tem člani Lokalnega Odbora Gibanja Svoboda Dol pri Ljubljani še enkrat dokazujejo, da držijo besedo, njihova najpomembnejša prioriteta pa je kakovost življenja ljudi v Občini Dol pri Ljubljani.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo