Danes, na zadnji dan kampanje pred predčasnimi volitvami v občinski svet v občini Radenci, Gibanje Svoboda kampanjo zaključuje s srečanjem z domačini in domačinkami.

Danes, na zadnji dan kampanje pred predčasnimi volitvami v občinski svet v občini Radenci, Gibanje Svoboda kampanjo zaključuje s srečanjem z domačini in domačinkami.

Kandidati in kandidatke za občinski svet so se skupaj s poslanci Državnega zbora iz tega okolja ter predstavniki Gibanja Svoboda Mladi in Gibanja Svoboda Seniorji srečali z občani in občankami ter se še zadnjič pred volitvami pogovorili o pomembnih projektih in izzivih občine, med katerimi so vsekakor transparentna raba javnega denarja, sumi korupcije, raba evropskega denarja, izgradnja infrastrukture v občini in razvoj turizma.

V Gibanju Svoboda ocenjujemo, da je bila kampanja, ki jo je vodil aktualni župan Roman Leljak, umazana in politikantska ter polna laži. Vrhunec je dosegla z njegovo objavo na FB, da je toliko vidnih predstavnikov Gibanja Svoboda obiskalo Radence zato, ker tam na mestu sedanjega dijaškega doma nameravamo urediti center za ilegalne migrante. To njegovo navedbo je uradno demantirala Vlada RS. »Ne drži, da bo v dijaškem domu v Radencih migracijski center. Urad vlade RS za oskrbo in integracijo migrantov ni nikoli prejel ponudbe za vzpostavitev migracijskega centra v Radencih.«

Kljub naštetemu menimo, da so kandidati in kandidatke za občinski svet stranke Gibanje Svoboda med kampanjo svoje delo in naloge opravili dobro, predvsem pa je pomembno, da so se zavezali, da bodo delali v dobro občank in občanov ter razvoja celotne občine. Kandidate in kandidatke je med kampanjo obiskal in osebno podprl predsednik stranke Gibanje Svoboda dr. Robert Golob, ki je dejal, da je »boj proti korupciji absolutno na prvem mestu, prav tako pa so izjemnega pomena razvojni projekti, ki občini prinašajo dodano vrednost, predvsem je to trajnostni razvoj turizma.«

Pomembno sporočilo v Radencih pušča podpredsednica Gibanja Svoboda, Sara Žibrat, ki pravi: »Radenci so bili včasih mesto mladih, naj to ponovno postanejo.« Radenci si zaslužijo le najboljše. V nedeljo odločno za svobodo, proti korupciji. Za veliko srce Radencev.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo