V petek 21. 4. 2023 so člani Gibanje Svoboda mladi z Gorenjske ustanovili lokalni odbor.

V petek 21. 4. 2023 so člani Gibanje Svoboda mladi z Gorenjske ustanovili lokalni odbor. Za predsednico odbora je bila izvoljena Nika Podakar, za podpredsednika in podpredsednico pa Lev Pavlovski in Dragana Bogatinova.

Lokalni odbor Gorenjska bo program in vrednote podmladka uresničeval tudi na regionalni in lokalni ravni. »Problematike mladih in rešitve bomo predstavljali med ljudmi na terenu. Želimo si, da bi mladi na Gorenjskem živeli kakovostno življenje in bili vključeni v lokalno skupnost,« je poudarila novoizvoljena predsednica. Lokalni odbor bo, po njenih besedah, osredotočen zlasti na aktivno participacijo mladih v lokalni in regionalni politiki, spodbujanju in krepitvi javnega prometa ter podjetništva med mladimi. Pomembne aktivnosti odbora bodo šle tudi v smer decentralizacije izobraževalnih in zaposlitvenih možnosti ter varstva okolja in zelenega prehoda.

Zadnji video posnetki

Oglejte si video izjave, posnetke in nagovore o različnih temah in politikah Gibanja Svoboda. V Svobodi zagovarjamo osebni pristop.

Preglej celotno video galerijo
Za svobodo in mir se je zmeraj vredno boriti
Tomaž Vesel o vlogi kandidata za evropskega komisarja
Tomaž Vesel o svojem pogledu na listo kandidatk in kandidatov Svobode
Verjamemo v enotno in solidarno Evropo